Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ


Μεταβείτε στο κατάστημα για να προμηθευτείτε προϊόντα υγείας με μανιτάρι  γανόδερμα (Lingzhi-Reishi-Omanitus) [είδη διατροφής (καφέ, σοκολάτα, τσάι, συμπλήρωμα διατροφής) καθώς και περιποίησης σώματος (σαπούνι, οδοντόκρεμα)]. Βιολογική σπιρουλίνα, χωρίς ιώδιο. Προϊόντα με βότανα που έχουν αποτελέσματα υγείας (Διαβάστε για να καταλάβετε).Τηλ. 2419-288889.



Μεταβείτε στο κατάστημα για να προμηθευτείτε προϊόντα υγείας με μανιτάρι γανόδερμα (Lingzhi-Reishi-Omanitus) (καφέ, σοκολάτα και τσάϊ), τον φυσικό χυμό από το τροπικό υπερφρούτο Morinda Citrifolia (Νόνι). Προϊόντα με βότανα που έχουν αποτελέσματα υγείας (Διαβάστε για να καταλάβετε)Τηλ. 2410-2413017120, 6982-164136.


Μεταβείτε στο κατάστημα για να προμηθευτείτε προϊόντα υγείας με θεραπευτικά μανιτάρι  γανόδερμα (Lingzhi-Reishi-Omanitus) [είδη διατροφής (καφέ, σοκολάτα, τσάι, συμπλήρωμα διατροφής) καθώς και περιποίησης σώματος (σαπούνι, οδοντόκρεμα)], την βιολογική Σπιρουλίνα, χωρίς ιώδιο και τον φυσικό χυμό από το τροπικό υπερφρούτο Morinda Citrifolia (Νόνι) (Προϊόντα με βότανα που έχουν αποτελέσματα υγείας (Διαβάστε για νακαταλάβετε). Τηλ. 2417-701701.



Μεταβείτε στο κατάστημα για να προμηθευτείτε προϊόντα υγείας με μανιτάρι γανόδερμα (Lingzhi-Reishi-Omanitus) (καφέ, σοκολάτα και τσάϊ). Προϊόντα με βότανα που έχουν αποτελέσματα υγείας (Διαβάστε για να καταλάβετε)Τηλ. 2410-253545.
Δείτε το σημείο στο χάρτη
                                     

Μεταβείτε στο κατάστημα για να προμηθευτείτε προϊόντα υγείας με μανιτάρι γανόδερμα (Lingzhi-Reishi-Omanitus) (καφέ, σοκολάτα και τσάϊ). Προϊόντα με βότανα που έχουν αποτελέσματα υγείας (Διαβάστε για να καταλάβετε)Τηλ. 2410-250175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου